Mierea din floare de portocal La Chinata este obtinuta din flori albe de lamai si portocal. Este un produs natural bogat in minerale precum zinc, potasiu, bor, mangan, magneziu, calciu, seleniu, cupru si sodiu si, de asemenea, in fructoze si glucoze, ce fac ca acest produs sa fie o sursa de energie cu o absorbtie mai mare decat a zaharului. Acest tip de miere prezinta o culoare asemanatoare cu cea a chihlimbarului, are o aroma subtila si placuta de floare de portocal.
Crema de hribi si trufe La Chinata este elaborata cu doua ingrediente extrem de apreciate de marii experti gastronomici – hribii si trufele, doua delicatese cu aroma intensa, a caror combinatie este o experienta culinara excelenta.
Pateul de fazan cu trufe La Chinata este creat cu bucati de fazan de calitate excelenta. Fazanul este considerata una dintre cele mai apreciate pasari de vanat de catre bucatarii de prestigiu datorita texturii si aromei sale. In plus, este completata cu un alt ingredient al vedetelor din bucatariile gourmet, trufa, astfel incat rezultatul este delicios.
Pateul de homar La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. In acest caz particular, este un pate de inalta calitate, cu aroma si textura deosebita si cu continut redus de calorii.
Pateul de crab La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. Pentru acest pate s-a folosit carne de crab de cea mai buna calitate, accentuand aroma sa delicata si subtila.
Crema de hribi La Chinata este elaborata cu o selectie de hribi de calitate și ulei de masline extravirgin. Pentru multi bucatari, amatori și gastronomi, acest soi este cel mai bun dintre ciuperci, si este foarte folosit ca adaos in mancaruri datorita aromei si mirosului deosebite.
Crema de branza de capra cu ceapa caramelizata, crema de branza albastra cu trufe si crema de branza Torta Extremena: o combinatie originala si delicioasa, care adauga o nota rafinata traditiei gastronomice spaniole.
Pentru acest produs s-a folosit cava (vin spumant originar din Catalonia, similar sampaniei) din productia proprie, precum si o selectie de fructe de mango de inalta calitate.
Cum sa transformi un aperitiv intr-o experienta delicioasa; alege crema de branza speciala La Chinata si savureaz-o pe paine prajita sau cu crackers, langa un pahar de vin rosu!
Mierea de eucalipt La Chinata este un produs natural, cu mari proprietati nutritionale, extras din nectarul produs de albine din flori de eucalipt. Are o culoare minunata, ca de chihlimbar, o aroma lemnoasa si un parfum aromat si catifelat, caracteristic produselor din eucalipt.
Colectia de saruri condimentate La Chinata contine o selectie de saruri aromate cu diferite ingrediente pentru a oferi fiecarui fel de mâncare o nota unica. Toate sunt create cu o baza de Fleur de Sel, o alternativa mai sanatoasa a sarii rafinate. Aceasta se obtine prin evaporarea apei din mare, un proces de productie care se realizeaza manual si fara aditivi.
Pateul de cerb Pedro Ximénez La Chinata este o crema delicioasa si sanatoasa, care combina gustul rafinat al carnii de caprioara, un clasic al lumii gastronomice, la care se adauga calitatile pe care le aduce Pedro Ximénez, o delicatesa aromata si catifelata, utilizata pe scara larga in bucataria mediteraneana.
Gandeste-te la un fursec obisnuit, dar nu chiar normal, ci cu mult unt. Adauga un pic de lamaie si un strat de ciocolata neagra de calitate, dupa care soarbe o gura de ceai negru tare. This is perfection.
Crema de masline verzi si migdale La Chinata este o combinatie delicioasa de doua produse naturale și de prima calitate, migdale și masline verzi, cu o nota deosebita oferita de uleiul nostru de masline extravirgin La Chinata, iar rezultatul este un gust unic care il face insotitorul ideal pentru o multitudine de retete.
Ciocolata cu lapte La Chinata cu ulei de masline extravirgin, migdale si trufe este o gustare dulce si usoara facuta cu cel mai bun ulei de masline extravirgin, la care am adaugat o nota de lapte si o subtila aroma de trufe.
Pentru cei carora le este greu sa se decida, nimic mai bun decât acest mic set cu o selectie a celor mai bune uleiuri aromate La Chinata pentru a personaliza retete cu arome foarte speciale pentru fiecare ocazie.
Mierea de cimbru La Chinata este un complex natural produs de albine din flori de cimbru si beneficiaza de proprietati nutritionale si terapeutice. Acest tip de miere are o culoare rosiatica si o aroma parfumata si placuta, cu o consistenta densa.
Acest pate este recomandat ca o gustare simpla, cu paine proaspata sau cu regañás si picos, deoarece are o textura moale si gustoasa. Poti adauga o nota speciala cu un gem de legume sau cu ceapa caramelizata. Poate fi servit si cu peste si mancaruri de orez.
Pateul de ton La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. Pentru acest pate s-a folosit carne de ton de cea mai buna calitate, accentuand aroma sa delicata si subtila.
Caramel sarat + biscuiti = love. Cartwright&Butler a creat aceasta reteta de biscuiti in care a combinat desavarsit gustul de caramel sarat cu untul de buna calitate iar rezultatul este o minune frageda, care se topeste in gura.
Crema de nuga de migdale La Chinata cu ulei de masline extravirgin este aperitivul perfect pentru iubitorii de dulciuri. Este fabricata cu 95% turrón, combinat cu o selectie de migdale delicioase, ulei de masline extravirgin, scortisoara, coaja de lamaie si zahar.
Migdalele crocante sunt acoperite cu doua sortimente de ciocolata delicioasa: pe de o parte, cele cu ciocolata alba sunt prezentate sub forma de masline verzi, iar cele cu ciocolata neagra au aspect de masline negre.
Un sos creat din cel mai iute sortiment de ardei din lume, pentru iubitorii de senzatii tari! (sau pentru musafirii care se lauda ca mananca iute - de nepretuit!:)
Precum multe dintre creatiile Cartwright&Butler, acesti biscuiti - fursecuri provoaca dependenta. Sunt neasemuit de buni si, oricat am incerca sa le descriem gustul, nu avem sanse sa reusim. Desi te fac sa te gandesti la copilarie, nu seamana cu nimic cunoscut. Singurul lor defect este continutul enorm de unt despre care nu e nevoie sa-ti spunem noi ce inseamna. Dar, ladies...mmmmiaaam!
Contine trei pateuri delicioase pe baza de carne: pateul de fazan cu trufe, pateul Iberico cu cirese si pateul de vanat cu sherry Pedro Ximenez. Un cadou desavarsit pentru orice gourmand!