Crema de hribi si trufe La Chinata este elaborata cu doua ingrediente extrem de apreciate de marii experti gastronomici – hribii si trufele, doua delicatese cu aroma intensa, a caror combinatie este o experienta culinara excelenta.
Pateul de homar La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. In acest caz particular, este un pate de inalta calitate, cu aroma si textura deosebita si cu continut redus de calorii.
Pateul de fazan cu trufe La Chinata este creat cu bucati de fazan de calitate excelenta. Fazanul este considerata una dintre cele mai apreciate pasari de vanat de catre bucatarii de prestigiu datorita texturii si aromei sale. In plus, este completata cu un alt ingredient al vedetelor din bucatariile gourmet, trufa, astfel incat rezultatul este delicios.
Pateul de crab La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. Pentru acest pate s-a folosit carne de crab de cea mai buna calitate, accentuand aroma sa delicata si subtila.
Crema de hribi La Chinata este elaborata cu o selectie de hribi de calitate și ulei de masline extravirgin. Pentru multi bucatari, amatori și gastronomi, acest soi este cel mai bun dintre ciuperci, si este foarte folosit ca adaos in mancaruri datorita aromei si mirosului deosebite.
Cum sa transformi un aperitiv intr-o experienta delicioasa; alege crema de branza speciala La Chinata si savureaz-o pe paine prajita sau cu crackers, langa un pahar de vin rosu!
Pateul de cerb Pedro Ximénez La Chinata este o crema delicioasa si sanatoasa, care combina gustul rafinat al carnii de caprioara, un clasic al lumii gastronomice, la care se adauga calitatile pe care le aduce Pedro Ximénez, o delicatesa aromata si catifelata, utilizata pe scara larga in bucataria mediteraneana.
Crema de masline verzi si migdale La Chinata este o combinatie delicioasa de doua produse naturale și de prima calitate, migdale și masline verzi, cu o nota deosebita oferita de uleiul nostru de masline extravirgin La Chinata, iar rezultatul este un gust unic care il face insotitorul ideal pentru o multitudine de retete.
Acest pate este recomandat ca o gustare simpla, cu paine proaspata sau cu regañás si picos, deoarece are o textura moale si gustoasa. Poti adauga o nota speciala cu un gem de legume sau cu ceapa caramelizata. Poate fi servit si cu peste si mancaruri de orez.
Pateul de ton La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. Pentru acest pate s-a folosit carne de ton de cea mai buna calitate, accentuand aroma sa delicata si subtila.
Pateul din carne de porc La Chinata este elaborat cu portii de „secreto” iberic de calitate superioara din zona Extremadura. „Secreto” este una dintre partile de porc cele mai apreciate de bucatarii de prestigiu datorita texturii si gustului sau.
Crema de rosii si masline La Chinata este un produs gourmet foarte versatil, elaborat cu produse din campurile Extremadura; se combina cu o gama larga de retete.
Pateul La Chinata de potarniche cu ulei de masline extravirgin este produs cu bucati de potarniche de o calitate excelenta, o carne de pasare rafinata folosita de bucatari de prestigiu datorita texturii, aromei si versatilitatii din bucatarie. In plus, este gatit cu ulei de masline extravirgin, ceea ce il face delicios.
Pateul din carne de porc cu cirese La Chinata, elaborat cu ulei de masline extravirgin, este perfect pentru a fi savurat pe o felie de paine proaspata sau cu reganas, precum si pentru a fi inclus intr-un sos sau o reteta.
Crema de ardei gras si ardei iute La Chinata este un preparat gata de servit, elaborat cu produse de calitate superioara și cu o baza de ulei de masline extravirgin La Chinata.
Crema de masline negre La Chinata este elaborata cu o selectie de ingrediente crude de cea mai buna calitate care se combina cu uleiul nostru de masline La Chinata extravirgin.
Crema de masline si ardei La Chinata este o combinatie delicioasa de doua produse mediteraneene naturale și de prima calitate, ardei roșu și masline verzi, cu o nota deosebita oferita de uleiul nostru de masline extravirgin La Chinata.
Pateul de midii La Chinata face parte din sectiunea noastra de pateuri de mare elaborate cu cel mai bun ulei de masline extravirgin. In acest caz particular, este un pate de aroma intensa, cu o textura foarte fina.
Pateul de porc cu ardei este o crema delicioasa, cu un gust caracteristic gastronomiei din Extremadura. Pe de o parte, contine o baza de ulei de masline extravirgin, din masline alese atent, plus o selectie de carne din regiune, la care se adauga paprika D.O.P. din La Vera, pentru o aroma proaspata si parfumata.
Pateul La Morcilla Patatera este elaborat cu acest carnat traditional din Extremadura, o emblema a regiunii Cáceres. Materiile prime sunt integral din regiune, carne de porc din Extremadura, cartofi de sezon si ardei La Vera, precum si ulei de masline extravirgin.
Crema de gogosari si vinete La Chinata este un acompaniament perfect pentru orice masa a zilei. Elaborat cu produse de prima calitate din gradina Extremadura și ulei de masline extravirgin La Chinata, este un produs gourmet care ofera o nota de personalitate tuturor retetelor tale.
Acest pate La Chinata este un produs foarte cremos, care combina aroma traditionala de black pudding (sangerete), un aliment ancestral bogat in proteine si sarac in carbohidrati, cu mugurii de pin, recunoscuti pentru gustul lor specific si pentru proprietatile benefice pentru sanatatea organismului.