Cele mai noi b─âuturi­čŹż. ├Äncearc─â Acum

Politica de retur

Politica de retur

 

Reguli privind returnarea produselor.

 

├Än conformitate cu OUG 34/2014, ├«n cazul ├«n care nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit/a de produsul primit, ave╚Ťi posibilitatea de a-l returna ├«n termen de 14 zile calendaristice de la primire, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â a fi necesar─â invocarea unui motiv. Singurul cost pe care va trebui s─â-l suporta╚Ťi este taxa de transport pentru returnarea coletului, cu excep╚Ťia cazului ├«n care transportul returului este suportat de c─âtre HOMETIME.

 

Dac─â a╚Ťi decis s─â returna╚Ťi integral o comand─â, este necesar s─â ne comunica╚Ťi inten╚Ťia de returnare ├«n termen de maxim 14 zile de la data livr─ârii produsului/produselor comandate prin folosirea Formularului de retragere disponibil pe SITE sau prin orice alt─â metod─â ├«n scris (spre exemplu prin transmiterea unui e-mail), din care s─â rezulte inten╚Ťia dumneavoastr─â neechivoc─â de a v─â retrage din contractul la distan╚Ť─â ├«ncheiat cu HOMETIME.

 

Este de preferat ca returul s─â fie efectuat ├«n ambalajul original al acestuia. ├Än cazul return─ârii produsului ├«n alt ambalaj dec├ót cel ├«n care produsul a fost livrat, returul va fi acceptat dac─â produsul nu prezint─â urme de uzur─â, nu este deteriorat, are toate etichetele ata╚Öate ╚Öi este complet ÔÇô inclusiv cu accesorii, certificat de garan╚Ťie, manual de instruc╚Ťiuni, etc.

 

Din ra╚Ťiuni de igien─â ╚Öi protec╚Ťia s─ân─ât─â╚Ťii CLIEN╚ÜILOR no╚Ötri precum ╚Öi din cauza imposibilit─â╚Ťii de a recomercializa anumite produse ca fiind ÔÇ×noiÔÇŁ, produsele de igien─â corporal─â, b─âuturile desf─âcute ╚Öi ├«n general, toate produsele comestibile desf─âcute sau scoase prin desigilarea ambalajului original al acestora, nu se returneaz─â. Pentru clarificare, at├óta timp c├ót produsele nu sunt desigilate sau desf─âcute sau pot fi recomercializate ca fiind noi, iar integritatea acestora nu este afectat─â ca urmare a modului de utilizare sau ├«ntrebuin╚Ťare a produselor de c─âtre CLIENT, dreptul de retur este asigurat.

 

Pentru restituirea de c─âtre HOMETIME a contravalorii produsului returnat, este necesar─â transmiterea de c─âtre dumneavoastr─â a unui cont bancar (IBAN) ├«n care vom vira suma achitat─â la plasarea comenzii. ├Än orice caz, HOMETIME va restitui ├«n contul IBAN indicat suma achitat─â ├«ntocmai pentru produsul/produsele comandate. Excep╚Ťie de la plata oric─ârei taxe de transfer o constituie situa╚Ťia ├«n care CLIENTUL solicit─â ├«n mod expres care HOMETIME, s─â efectueze rambursarea ├«ntr-o anumita valut─â sau ├«ntr-un cont din str─âin─âtate. ├Än aceast─â situa╚Ťie, HOMETIME, ├«n rela╚Ťie cu Banca agreat─â, poate refuza transferul sumei, iar ├«n eventualitatea accept─ârii efectu─ârii transferului, comisionul/comisioanele aferente vor fi achitate de c─âtre CLIENT.

 

Vă vom restitui contravaloarea produsului returnat în maximum 14 zile calendaristice din momentul în care returul dumneavoastră ajunge în depozitul nostru. Restituirea sumelor achitate se va efectua prin transfer bancar, chiar dacă plata a fost achitată ramburs (cash la curierul care a livrat coletul).

 

├Än cazul ├«n care a╚Ťi achitat produsul online, prin card bancar, v─â vom restitui suma aferent─â produsului returnat ├«n acela╚Öi cont bancar din care a╚Ťi efectuat plata sau ├«n orice caz, prin aceea╚Öi modalitate de plat─â ca ╚Öi cea folosit─â de c─âtre dumneavoastr─â pentru tranzac╚Ťia ini╚Ťial─â, din care va putem retrage ├«n m─âsura ├«n care sunte╚Ťi de acord, taxa de transport pentru returnarea coletului.

 

Toate retururile vor fi trimise pe adresa partenerului contractual Str. Feroviarilor nr. 80, cod po╚Ötal 012207, sectorul 1, Bucure╚Öti, Rom├ónia. Astfel, retururile trimise pe adresa sediului social al companiei HOMETIME nu vor fi acceptate, sediul opera╚Ťional la care produsele pot fi procesate fiind adresa susmen╚Ťionat─â.

 

HOMETIME are dreptul de a refuza returul ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

  • ├Än cazul ├«nlocuirii produsului achizi╚Ťionat cu un alt produs av├ónd alte specifica╚Ťii sau de un tip diferit;
  • ├Än cazul ├«n care cererea de returnare dep─â╚Öe╚Öte termenul de 14 zile lucr─âtoare prev─âzut mai sus;
  • ├Än cazul ├«n care se returneaz─â un produs care nu este ├«n aceea╚Öi stare ├«n care a fost livrat, respectiv av├ónd toate etichetele intacte ├«mpreun─â cu toate documentele care au ├«nso╚Ťit produsul/produsele returnat(e);
  • ├Än cazul ├«n care au fost returnate produse care nu pot fi recomercializate ca fiind ÔÇ×noiÔÇŁ av├ónd ├«n vedere c─â au fost desigilate sau desf─âcute din ambalajul original al acestora ╚Öi astfel devin perisabile de la data desfacerii ╚Öi pot pune ├«n pericol integritatea fizic─â a altor CLIEN╚ÜI ├«n eventualitatea recomercializ─ârii acestor produse (este cazul produselor comestibile sau al produselor de igien─â corporal─â precum ╚Öi al b─âuturilor alcoolice).

Nu vor fi acceptate la retur urm─âtoarele produse, ├«n func╚Ťie de existen╚Ťa acestora pe website la un moment dat (enumerarea nu este limitativ─â):

  • Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc;
  • Produsele care prezinta urme de uzura ╚Öi nu mai pot fi comercializate ca fiind ÔÇ×noiÔÇŁ;
  • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protec╚Ťie a s─ân─ât─â╚Ťii sau din motive de igien─â ╚Öi care au fost desigilate de consumator;
  • Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ╚Öi care sunt special marcate sau semnalizate corespunz─âtor;
  • Bunuri care sunt, dup─â livrare, potrivit naturii ╚Öi utilit─â╚Ťii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente sau substan╚Ťe (inclusiv contact cu aerul, fiind cazul unor produse de igien─â corporal─â).

 

Dac─â se constat─â c─â nu sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile men╚Ťionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitat─â de c─âtre HOMETIME CLIENTULUI, iar coletul va fi retrimis c─âtre CLIENT acesta urm├ónd s─â suporte ╚Öi costurile de reexpediere a produsului/produselor.

Duminic─â, luni, mar╚Ťi, miercuri, joi, vineri, s├ómb─ât─â
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Au mai r─âmas doar [max].
Wishlist╚śterge din Wishlist
Cosul tau

Nu există produse în coș.

Continua Cumparaturile

Eventuale MentiuniEdita╚Ťi comanda