Produse gourmet din toată Europa, cu livrare rapidă
13 ani de experiență în delicatese
Transport gratuit la comenzi de peste 200 de lei
Gemul de rosii poate fi savurat ca un topping delicios pentru paina prajita, biscuiti sau branzeturi. Greutate: 140g Brand: Don Gastronom Tara de origine: Spania
Gemul de ceapa poate fi servit ca un acompaniament rafinat la branzeturi, carne sau sandwich-uri, sau poate fi folosit in preparate culinare pentru a adauga un gust dulce si aromatic....
Gemul de smochine poate fi servit ca un topping delicios pentru paine prajita, biscuiti sau branzeturi, sau poate fi utilizat in retetele de desert pentru a adauga un gust dulce...
Greutate: 140g Brand: Don Gastronom Tara de origine: Spania
Greutate: 130g Brand: Don Gastronom Tara de origine: Spania
Sosul alioli cu usturoi negru este o varianta intens aromata si bogata a clasicului sos alioli, care are la baza usturoi si ulei de masline. Usturoiul negru, adauga un gust...
Fuetul cu branza albastra este apreciat pentru echilibrul intre gustul intens al carnii de porc si aroma puternica si caracteristica a branzei albastre. Este o alegere excelenta pentru un aperitiv...
Fuetul cu usturoi este apreciat pentru gustul sau intens si aromat, care combina perfect savoarea carnii de porc cu aroma distinctiva a usturoiului. Este o alegere populara pentru un aperitiv...
Fuetul acoperit cu piper negru este o varianta gustoasa si aromata a salamului uscat clasic, in care fuetul este acoperit cu boabe de piper negru intregi. Aceasta adaugare ofera o...
Fuetul cu branza de capra este o varianta inedita si delicioasa a clasicului salam uscat, in care carnea de porc este imbogatita cu bucati de branza de capra. Aceasta combinatie...
Fuetul cu alune de padure este apreciat pentru gustul sau echilibrat, in care notele de dulceata si crocanta ale alunelor de padure se imbina frumos cu savoarea carnii de porc...
Fuetul picant este apreciat pentru gustul sau intens, usor picant si aromat, care il face o gustare delicioasa si un adaos excelent la un platou de antreuri sau la o...