Produse gourmet din toată Europa, cu livrare rapidă
13 ani de experiență în delicatese
Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei
Caracatita, sepie sau midii in sosuri gourmet.
Brisling nr. 1Șprot de la Marea Baltica - usor afumat, cu erica si musetel, in ulei de rapita presat la rece.Brisling, "sardina nordica", este un peste mic care in mod...
Sepie frageda in sos de rosii si cerneala de sepie. Tapas delicios, ready-to-eat cu un pic de patrunjel proaspat si cateva picaturi de lamaie. Se poate folosi in paella sau...
Totul incepe cu selectarea manuala a tonului. Dupa ce sunt alese cele mai bune bucati de burta de ton, se trece la conservarea lor. Burta de ton, ulei de masline...
Ventresca de ton este fileul obtinut din burta acestui peste si este o adevarata delicatesa, fiind considerata cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Cu o textura...
6 sau 8 mini calamari curatati, umpluti cu propriile tentacule si asezati in conserva. Ca sa fie extraordinari, sunt colorati cu putina cerneala din sepie. Termen de valabilitate: 2 ani....
Caracatita reprezinta un ingredient de baza in delicioasele tapas spaniole. Prajita, la gratar, fiarta sau marinata, bucatile delicioase de caracatita pe paine prajita pot fi intalnite in majoritatea micilor restaurante...
Tentacule de caracatita gatite in sos de rosii cu ulei si condimente - un aperitiv savuros sau o garnitura originala pentru un risotto. Sau, de ce nu, pretextul pentru o...
Modalitatea traditionala de preparare a codului: cu piper rosu si sos de rosii. Ingrediente: peste cod, ulei de floarea-soarelui, rosii, ceapa, piper, condimente, sare. Greutate: 125 g Termen de valabilitate:...
Macroul se gateste in apa de mare, se lasa putin la uscat, dupa care se adauga sosul, astfel incat pestele sa absoarba cat mai mult din textura si gustul rosiilor....
Macroul este unul dintre cele mai hranitoare si gustoase tipuri de peste iar uleiul de masline ii ofera un plus de savoare. Poate fi o alternativa sanatoasa al carnii de...
Midii albastre Limfjord marinate cu marar si seminte de fenicul in ulei de rapita presat la rece. In apa rece din insulele daneze Limfjorden, „blåmuslinger” midiile albastre cresc lent pentru...
Midii culese pe coasta Galiciei, preparate cu unul dintre cele mai cunoscute sosuri din Spania - Escabeche, care contine paprika, otet, ulei, usturoi si foi de dafin. Prajirea se face...