Produse gourmet din toată Europa, cu livrare rapidă
13 ani de experiență în delicatese
Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei
Caracatita, sepie sau midii in sosuri gourmet.
Sepie frageda in sos de rosii si cerneala de sepie. Tapas delicios, ready-to-eat cu un pic de patrunjel proaspat si cateva picaturi de lamaie. Se poate folosi in paella sau...
Totul incepe cu selectarea manuala a tonului. Dupa ce sunt alese cele mai bune bucati de burta de ton, se trece la conservarea lor. Burta de ton, ulei de masline...
Ventresca de ton este fileul obtinut din burta acestui peste si este o adevarata delicatesa, fiind considerata cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Cu o textura...
6 sau 8 mini calamari curatati, umpluti cu propriile tentacule si asezati in conserva. Ca sa fie extraordinari, sunt colorati cu putina cerneala din sepie. Termen de valabilitate: 2 ani....
Tentacule de caracatita gatite in sos de rosii cu ulei si condimente - un aperitiv savuros sau o garnitura originala pentru un risotto. Sau, de ce nu, pretextul pentru o...
Modalitatea traditionala de preparare a codului: cu piper rosu si sos de rosii. Codul în sos de roșii la conservă poate fi folosit în diverse feluri. Iată câteva idei: Paste...
Macroul mediteranean în sos de roșii poate fi folosit în diverse feluri, iar aici sunt câteva idei de utilizare: Paste cu macrou și sos de roșii: Poți combina bucăți de...
Midii albastre Limfjord marinate cu marar si seminte de fenicul in ulei de rapita presat la rece. In apa rece din insulele daneze Limfjorden, „blåmuslinger” midiile albastre cresc lent pentru...
Midii culese pe coasta Galiciei, preparate cu unul dintre cele mai cunoscute sosuri din Spania - Escabeche, care contine paprika, otet, ulei, usturoi si foi de dafin. Prajirea se face...
Midii gustoase din Galicia in sos de usturoi si ardei iute. Poate fi un aperitiv delicios servit direct din conserva sau se pot completa cu sos de rosii si paste...
Midii murate in conserva, din estuarele Galitiei. Acestea sunt fierte la abur, dupa care se prajesc in ulei de masline, sunt puse in conserva una cate una si acoperite in...
Sardinillas sunt prinse dimineata in Atlantic cu unelte de pescuit traditional si intr-un mod durabil. Sunt curatate manual si asezate in conserva. Sunt absolut delicioase. Termen de valabilitate: 2 ani....