Pentru acest produs s-a folosit cava (vin spumant originar din Catalonia, similar sampaniei) din productia proprie, precum si o selectie de fructe de mango de inalta calitate.
Dulceata vaniliei si a smochinelor se combina in mod sofisticat cu piperul negru, iar gustul care rezulta in urma acestui mix este indraznet si interesant.
Gemul de cirese cu ghimbir si menta La Chinata este o combinatie delicioasa de aroma proaspata si naturala de cirese si menta, adaugand intensitatea ghimbirului.
Gemul de mere cu scortisoara La Chinata este elaborat urmarind o reteta traditionala delicioasa. Selectam cele mai bune mere si le combinam cu scortisoara, iar rezultatul este o gust dulce si aromat. Peste 50% din continutul sau este format din fructe, dar contine si zahar, suc de lamaie si scortisoara.
Gemul de capsune La Chinata cu piper roz este creat cu cele mai bune si mai dulci capsune proaspete si piperul roz specific. Este o aroma noua si remarcabila care nu te poate lasa indiferent. Peste 50% din continutul sau este fruct, dar contine si piper roz, suc de lamaie si zahar.
Acest gem are o aroma verde de masline proaspata si intensa, ideala pentru o larga varietate de pateuri, legume, carne sau peste. De asemenea, este recomandat ca umplutura pentru produse de patiserie sau paste sau pur si simplu pentru a da o nota cremoasa si gustoasa sandvisurilor.