Produse gourmet din toată Europa, cu livrare a două zi
13 ani de experiență în delicatese
Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei
Ce inseamna rub? Este un nume foarte folosit in gastronomie si desemneaza acele condimente care se folosesc pentru carne si care se aplica prin frecare, imbogatind astfel aroma carnii si...
Imaginatia nu are limite atunci cand vine vorba despre usturoi. Ingredient de baza in mancarurile mediteraneene, usturoiul aduce arome bogate si transforma orice mancare la cuptor intr-un deliciu. Se poate...
Recomandate pentru fripturile de porc, pui sau vita. Greutate: 70g Brand: Don Gastronom Tara de origine: Spania
Ingrediente: 100% sofran Greutate: 1g Brand: Don Gastronom Tara de origine: Spania
Colectia de saruri condimentate La Chinata contine o selectie de saruri aromate cu diferite ingrediente pentru a oferi fiecarui fel de mâncare o nota unica. Toate sunt create cu o baza...
La Chinata lanseaza un set de saruri gourmet, perfecte pentru a spori aroma oricarui fel de mâncare, de la cele mai traditionale la cele contemporane. Acest set va ofera oportunitatea de...
Sarea Himalaya La Chinata este o sare de culoare roz care provine din muntii Himalaya care au generat mii de ani o presiune atmosferica ce a produs o concentratie importanta...
Aroma autentica a condimentelor italienesti intr-un format inconfundabil. Sare marina combinata cu arome clasice de ardei iute si spanac. Perfecta pentru a adauga o aroma italieneasca la orice fel de...
Sarea roz de Himalaya La Chinata este o sare de roca de la poalele muntilor Himalaya unde, datorita presiunii atmosferice ridicate, exista o mare concentratie de minerale precum calciu, fier,...
Sarea de mare cu paprika La Chinata provine din Marea Mediterana si este o alternativa mai sanatoasă la sarea rafinata industrial. Este o sare gourmet cu o textura crocanta si...
Sarea de mare cu ierburi La Chinata provine din Marea Mediterana si este o alternativa mai sanatoasă la sarea rafinata industrial. Este o sare gourmet cu o textura crocanta si...
La Chinata Fleur de Sel se obtine prin evaporarea apei de mare, procedeu elaborat non-industrial. Este un produs gourmet foarte folosit in high cuisine, deoarece este aromat si are un...