"Trebuie să spun că sunt îndrăgostită de noul panettone cu fistic pe care l-am cumpărat săptămâna trecută de la @Delicatessen

Aroma fisticului se imbina foarte bine si cu gustul aluatului, spre deosebire de alte arome pe care le-am incercat pana acum. Acesta este panettone-ul meu preferat de până acum! "

Diana, Brasov

Este un fel de cozonac tradițional în stil italian, care de obicei se mananca de sarbatori, motiv pentru care sunt adesea populari în această perioadă a anului.

Diferența dintre un panettone obișnuit și un panettone cu fistic este că acesta din urmă este de obicei mai mic decât primul și mai bogat în gust, cu mai multă umplutură și, desigur, este făcut cu fistic sau alte arome unice.

Cei care tânjesc la un fel de experiență culinară mai savuroasă nu primesc prea multe satisfacții de la acest desert. Până acum! Panettonul nostru vine cu arome precum fistic, caramel sărat, portocale și multe altele, dându-i o aromă savuroasă.

Uită de prăjitura uscată și densă pe care o găsești la supermarketuri.

Poate să fie acoperit cu un strat decadent de marțipan și cremă de vanilie.

Și pentru a încununa totul, o porție generoasă de fistic care provine de pe țărmurile Siciliei, sună bine, nu?

Pentru a-l face deosebit de special, deasupra se adaugă o mână de fulgi de fistic pentru o aromă nouă și incitantă.

În funcție de zona din care provine, poate să aibă o varietate de arome, inclusiv ciocolată si caramel sarat, mandarine ciaculli sau crema de portocale.

Este cadoul perfect de sărbători pentru oricine iubește dulciurile tradiționale din italia!