Produse gourmet din toată Europa, cu livrare rapidă
13 ani de experiență în delicatese
Transport gratuit la comenzi de peste 200 de lei
Caracatita reprezinta un ingredient de baza in delicioasele tapas spaniole. Prajita, la gratar, fiarta sau marinata, bucatile delicioase de caracatita pe paine prajita pot fi intalnite in majoritatea micilor restaurante...
File de ton in ulei cu un strop de lamaie - savureaza-l cu paine proaspata sau in salate simple cu porumb. Ingrediente: ton 73.64%, ulei de floarea-soarelui 19.26%, lamaie 6.10%,...
Tentacule de caracatita gatite in sos de rosii cu ulei si condimente - un aperitiv savuros sau o garnitura originala pentru un risotto. Sau, de ce nu, pretextul pentru o...
Carnea slaba de ton a fost imbogatita cu felii de portocale si cuisoare, pentru un gust mai aromat. A se consuma dupa propria placere si imaginatie! Termen de valabilitate: 2...
Sardinele mici sunt gatite in apa de mare dupa care se usuca un pic, astfel incat atunci cand intra in contact cu uleiul de masline, sa sa transforme intr-o delicatesa...
Macroul este unul dintre cele mai hranitoare si gustoase tipuri de peste iar uleiul de masline ii ofera un plus de savoare. Poate fi o alternativa sanatoasa al carnii de...
Un aperitiv delicios si sanatos sau pur si simplu un acompaniament pentru paste simple. Ingrediente: ton 73.64%, rosii 17.45%, ulei de floarea-soarelui 5.27%, busuioc 2.64%, sare 1%.Informatii nutritionale/100 g: Valoare...
Perfecta pentru o masa rapida si gustoasa, aceasta conserva contine carne slaba de ton imbogatita cu un sos delicios de miere si mustar. Ingrediente: ton, ulei de floarea-soarelui miere si...
Ventresca de ton este fileul obtinut din burta acestui peste si este o adevarata delicatesa, fiind considerata cea mai gustoasa si delicata parte a carnii de ton. Cu o textura...
Macroul mediteranean în sos de roșii poate fi folosit în diverse feluri, iar aici sunt câteva idei de utilizare: Paste cu macrou și sos de roșii: Poți combina bucăți de...
Midii culese pe coasta Galiciei, preparate cu unul dintre cele mai cunoscute sosuri din Spania - Escabeche, care contine paprika, otet, ulei, usturoi si foi de dafin. Prajirea se face...
Sardinillas sunt prinse dimineata in Atlantic cu unelte de pescuit traditional si intr-un mod durabil. Sunt curatate manual si asezate in conserva. Sunt absolut delicioase. Termen de valabilitate: 2 ani....